Leads genereren met Google Advertising.

Adviesgesprek aanvragen

Start met het genereren van potentiële klanten via je website en Google Ads!

  • Resultaten volledig meetbaar
  • Nummer 1 positie garantie
  • Bereik relevante leads
Vraag aan

A title

Image Box text

Webdesign waalwijk

A title

Image Box text

webdesign Brabant

A title

Image Box text

Krijg meer traffic, leads en omzet via je website of webshop.

Of je nu leads wil genereren, de conversie wil optimaliseren of potentiële klanten terug wil laten keren naar je website, het kan allemaal met Google Advertising. Door te adverteren op Google bereik je mensen die op dat moment op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. Google Advertising is daarom een enorm effectief marketinginstrument waarmee de doelgroep snel en gericht bereikt kan worden. 

Met Google Advertising adverteer je op, je raadt het al, de grootste zoekmachine ter wereld: Google. Wanneer de doelgroep een zoekopdracht doet gerelateerd aan de voor jouw relevante zoekwoorden, zorgt Google Advertising ervoor dat jij gevonden wordt. Pas wanneer er iemand ook daadwerkelijk op de advertentie klikt, moet je ervoor betalen. Het adverteren gaat via het advertentieprogramma Google Ads. Daar kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden jouw advertenties getoond moeten worden. Zo werf je websitebezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Binnen Google Advertising zijn er nog verschillende mogelijkheden: Google Search, het Display netwerk, Google Shopping en YouTube Ads. Google Search laat advertenties zien aan jouw doelgroep zodra zij relevante zoekwoorden gebruiken. Met het display netwerk worden beeld- en videoadvertenties doelgericht op verschillende websites en apps geplaatst. Google Shopping is ideaal wanneer je een webshop hebt. Met Google Shopping breng je snel en makkelijk je producten onder de aandacht bij potentiële klanten. Tenslotte is het met YouTube Ads mogelijk om advertenties te laten zien aan personen die video’s kijken of zoeken op YouTube.

Voordelen van Google Advertising

Een bedrijf kan verschillende redenen hebben om te adverteren op Google. Denk aan het onder aandacht brengen van een actie, online vindbaar worden, het aantrekken van de doelgroep of het promoten van een nieuw product. Bij al deze doelen kan Google Advertising helpen. 

Er zijn veel voordelen van adverteren op Google, denk bijvoorbeeld aan het specifiek bereiken van je doelgroep. Door in te stellen wie de doelgroep is, bereik je ook alleen maar mensen die relevant zijn voor jouw campagnes. Zo kun je filteren op waar de doelgroep vandaan komt, hoe oud de doelgroep is of welke interesses de doelgroep heeft. Daarnaast kun je meerdere campagnes tegelijk uitrollen, zijn de resultaten makkelijk terug te vinden en houd je altijd controle over de kosten.

Google Advertising kan voor allerlei marketingdoeleinden gebruikt worden. Optimaal opgezette Google Advertising campagnes betalen zich uit in meer conversies, leads of terugkerende klanten. Daarom is het slim om een gespecialiseerd online marketingbureau in de arm te nemen, zo kun je alles uit je budget halen.

Hoe Klubb je hierbij kan helpen

Het inzetten en optimaliseren van Google Advertising campagnes is een proces. Klubb is gespecialiseerd in Google Advertising en helpt je daarom graag om alles uit de campagnes te halen. Daarbij staan jouw wensen en behoeften op nummer één, we luisteren naar wat jij met de campagnes wil bereiken. Zo zorgen we ervoor dat de campagnes echt gaan helpen om online succes te behalen. 

Klubb is geen generalist, maar een specialist. Bovendien zijn we een jong, fris en resultaatgericht bedrijf. Naast onze specialisatie in Google Advertising bieden we meerdere specialisaties aan. Ben je benieuwd naar deze specialisaties? Kijk dan vooral naar onze andere diensten. Heb je nog vragen over Google Advertising, of mogen wij jouw merk leren kennen om gave, slimme en converterende campagnes te lanceren? Neem dan vooral contact met ons op!