Slimme websites om online leads te genereren.

Adviesgesprek aanvragen

Opzoek naar een website die mooi is maar ook daadwerkelijk iets oplevert? 

  • Snelle doorlooptijd
  • Meer leads en conversies
  • Een fris en slim ontwerp
Vraag aan

A title

Image Box text

Webdesign waalwijk

A title

Image Box text

webdesign Brabant

A title

Image Box text

Een fris en slim ontwerp voor je nieuwe website.

Een goede website is meer dan een verzameling mooie plaatjes en informatie over een bedrijf. Het is vaak de eerste indruk die de doelgroep van jouw merk of bedrijf krijgt. Natuurlijk moet een website daarom een mooi design hebben, maar een website moet ook slim, functioneel en conversie-stimulerend zijn. Zo maak je een blijvende indruk bij de bezoekers en draagt de website bij aan jouw bedrijfsdoelen.

Goed webdesign is een vak apart, het ontwerp moet kloppend, professioneel en persoonlijk zijn. Daarbij moet een website technisch goed in elkaar zitten en converterend zijn. Een gespecialiseerd bureau in de arm nemen is daarom geen overbodige luxe. Een website moet aansprekend zijn voor de doelgroep en ze uiteindelijk activeren om over te gaan tot een conversie. Hierdoor is een website tegenwoordig meer dan een online visitekaartje van je bedrijf.

Voordelen van een goede website

Goed webdesign zorgt voor meer bezoekers, hogere gebruiksvriendelijkheid en uiteindelijk voor meer conversies. Wat het doel van de website ook is, goed webdesign zorgt ervoor dat de juiste resultaten behaald worden. Een technisch voordeel van goed webdesign is dat het helpt om je website beter gevonden te laten worden in zoekmachines als Google. Zo krijgt je bedrijf een hoger organisch bereik, wat betekent dat de doelgroep je bedrijf beter zal weten te vinden zonder dat je hoeft te adverteren. 

De website vormt de kern van alle marketinguitingen, daarom is het belangrijk dat een website aansluit bij de identiteit van een merk of bedrijf. Een consistente website heeft als voordeel dat bezoekers minder snel afhaken en sneller overgaan tot een conversie. Daarnaast weet je door goed webdesign de doelgroep te boeien en aan je te binden. Zo win je het vertrouwen en weet je de identiteit van jouw merk precies over te brengen zoals jij dat wilt. Tenslotte zorgt een goed webdesign voor een professionele uitstraling en hoge gebruiksvriendelijkheid, hierdoor zullen klanten sneller terugkeren naar je website.

Hoe Klubb je hierbij kan helpen

Klubb biedt het complete pakket voor een slimme, frisse en hoogwaardige website. Daarbij staan jouw doelen en wensen voor ons op nummer één. Wil je dat jouw website meer leads genereert, wil je meer conversies of wil je het ultieme online visitekaartje voor je bedrijf? Daar ligt onze specialisatie. Daarnaast hoeft het project voor ons niet te stoppen wanneer we een razendsnelle converterende website hebben opgeleverd. We kunnen je blijven helpen om je website optimaal te gebruiken en toekomstbestendig te houden. 

Voor Klubb is ieder project anders, we leveren kwaliteit op maat. Daarom willen we jou en je merk leren kennen. We willen weten wie jij bent, wat je met je merk wilt zeggen en wat je doelen zijn. Daarna kunnen we samen aan de slag met onze passie: het behalen van online succes. Klubb is jong, fris en resultaatgericht. Naast onze specialisatie in webdesign bieden we nog een aantal specialisaties aan. Ben je benieuwd naar deze specialisaties? Kijk dan vooral naar onze andere diensten. Heb je nog vragen over webdesign, of mogen wij jouw merk leren kennen en je website voorzien van een gaaf ontwerp? Neem dan vooral contact met ons op!