Jouw website snel, beter en organisch vindbaar

Adviesgesprek aanvragen

Beter gevonden worden in Google? Kies voor een SEO traject en ga voor succes op de lange termijn.

  • Beter gevonden worden in Google
  • SEO strategie voor de lange termijn
  • Realtime monitoring van Google positie
Vraag aan

A title

Image Box text

Webdesign waalwijk

A title

Image Box text

webdesign Brabant

A title

Image Box text

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Met search engine optimalization (SEO), ofwel zoekmachine optimalisatie, zorg je ervoor dat je website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines als Google. Zo wordt je bedrijf beter én sneller vindbaar, en wordt je website ook nog eens gebruiksvriendelijker. Dat alles op een organische manier. In tegenstelling tot search engine advertising (SEA) koop je met SEO geen clicks, maar verdien je ze. Door kwalitatieve teksten (denk aan blogs), de juiste techniek achter de website, een sterk fundament en goede copywriting creëer je een organisch beter vindbare website.

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines staat bekend als een duurzame strategie. Doordat je de website verbetert kun je langdurig meer verkeer naar je website leiden. Daarnaast verbeter je de gebruiksvriendelijkheid, waardoor bezoekers langer op je website zullen blijven en sneller zullen vinden waar ze naar op zoek zijn. Ideaal als je bijvoorbeeld een webshop hebt en bezoekers snel naar een aankoop wilt leiden. 

Met SEO ga je dus de strijd aan om de toppositie in zoekmachines als Google. Met als resultaat meer conversies, meer bezoekers en een betere gebruiksvriendelijkheid op een duurzame en organische manier. Benieuwd naar meer voordelen? Lees hieronder verder.

Voordelen van goede SEO

Iedere marketeer, websitebouwer of ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken; je vindbaarheid op Google. Voor bijna iedere website geldt namelijk, meer bezoekers is meer conversies. Maar die bezoekers naar je website krijgen, en op je website houden, kan best lastig zijn. Zeker als je niet thuis bent in de wereld van zoekmachineoptimalisatie kan dat best een flinke klus zijn. Toch is het echt de moeite waard, zo krijg je dankzij een goede SEO: 

  • Meer gratis clicks van relevante bezoekers
  • Meer verkeer naar je website (dat uiteindelijk resulteert in meer leads en conversies)
  • Een betere vindbaarheid door een hogere positie in Google
  • Meer autoriteit van je website
  • Een gebruiksvriendelijkere website

Dit alles bereik je op een organische manier. Wat betekent dat je Google geen geld hoeft te betalen om op korte termijn meer bezoekers te krijgen. Daardoor wordt SEO als een zeer duurzame strategie gezien met effecten op de korte, maar zeker ook op de lange termijn.

Hoe Klubb je hierbij kan helpen

Je kunt bij Klubb terecht voor het complete pakket voor een slimme, frisse en converterende website. Het optimaliseren van je nieuwe website, of je huidige website, kan daarbij niet ontbreken. Zo kunnen wij je helpen door blogs te schrijven, of door de juiste copywriting aan te bieden voor op je webpagina’s. 

Klubb zorgt ervoor dat ieder project maatwerk is. Daardoor kunnen wij op de juiste manier aan de slag met jouw wensen. Zo willen we een merk of bedrijf écht leren kennen. Dit is belangrijk om kwaliteit te kunnen leveren en samen te kunnen werken aan onze passie: online succes behalen. Zoekmachineoptimalisatie hoort daar natuurlijk helemaal bij en we helpen je daar graag mee. Daarnaast biedt Klubb nog meer specialisaties aan, ben je daar benieuwd naar? Kijk dan vooral eens naar onze andere diensten. Interesse om met ons te kijken naar hoe we jouw website optimaal kunnen maken voor Google? Aarzel dan niet en neem contact op.