Een goede website laten maken

Met een website kun je de omzet van je onderneming verhogen en je bedrijf écht op de kaart zetten. Om dit mogelijk te maken, heb je wel een goede website nodig. Met de huidige concurrentie op het internet en de verwachtingen van consumenten is het belangrijk dat alles optimaal werkt. Een goede website laten maken is een aantrekkelijk idee. Zeker tegen een scherpe prijs waarbij alles voor je geregeld wordt. Zo kun jij direct beginnen met omzet genereren. Wij hebben een aantal website tips die jij goed kunt gebruiken, zo zet je samen met ons een goed website op. Ook vertellen we je waarom zo’n goede website zo belangrijk is.

 • Gespecialiseerd in SEA en SEO
 • Meedenkende lokale partner
 • Echt goede websites
Adviesgesprek
Bedrijfswebsite laten maken

Wat is een goede website precies?

Wil je een sterke positie op het internet hebben, dan is een goede website met een sterke website-indeling belangrijk. Maar waar moet een goede website aan voldoen? Eigenlijk is het redelijk simpel:

 1. De website moet gebruiksvriendelijk zijn voor alle bezoekers
 2. De website moet geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines

Daarbij moet gezegd worden dat het wat meer nodig heeft dan die twee punten. Maar in het kort komt het daar wel op neer. Bij gebruiksvriendelijkheid kun je denken aan de laadsnelheid, de leesbaarheid en afbeeldingen. Dit draagt allemaal bij aan het makkelijker maken van de website voor bezoekers.

Daarnaast kun je ook denken aan een functioneel en eenvoudig te gebruiken menu. Dit heeft dus vooral te maken met de website-indeling en het webdesign op de pagina’s. Op het gebied van zoekmachines moet de website voorzien zijn van SEO (zoekmachineoptimalisatie), zodat er constant nieuwe bezoekers naar de website gebracht kunnen worden door Google. Deze vinden de website-indeling overigens ook zeer belangrijk bij het bepalen van de topposities in de zoekresultaten.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Dit betekent dat je eerst goed moet nadenken over de opzet van je website voordat je kijkt naar andere tips. Wat wil je precies bereiken? Welke pagina’s zijn het belangrijkste bij de website-indeling? Hoe krijg je de bezoekers op de plek waar jij ze wilt hebben én waar zij zelf willen zijn? Aan de hand hiervan kun je de pagina-indeling opzetten, waarbij je aan de slag kunt met interne links die het de bezoekers nog makkelijker maken. De interne links helpen overigens de zoekmachines ook, zeker wanneer je de juiste ankers (woorden om mee te linken) gebruikt. Op die manier heb je niet alleen een goede website, maar vooral een website die goed rankt in de zoekmachines op de juiste zoekwoorden.

Waarom is een goede site zo belangrijk?

De online concurrentie is enorm en de consumenten zijn gewend aan goedwerkende websites waarbij ze op hun wenken bediend worden. Heb jij geen goede website, dan is de kans groot dat de mensen al vertrekken voordat zij een bestelling geplaatst hebben. Dat is natuurlijk precies wat je niet wilt bereiken. Een goede site is tegenwoordig simpelweg de standaard, het is meer dan een visitekaartje.

Een aantal website tips op een rijtje voor je

Waar moet een goede website aan voldoen en welke website tips kun je direct toepassen op je website:

 • Zorg voor visuele ondersteuning in de vorm van afbeeldingen of video’s
 • Vermijd overbodige content; veel tekst en meerdere plaatjes op je website lijkt leuk, maar het leidt vooral af
 • Zorg voor logische links tussen de pagina’s die handig zijn voor de bezoekers
 • Het aanbod, de informatie en de algemene voorwaarden moeten altijd actueel zijn
 • Laat duidelijk weten hoe de bezoeker contact met je op kan nemen bij vragen of problemen
 • Een van de belangrijkste website tips: test de website regelmatig zodat je problemen op tijd op kunt sporen

 

100+

Tevreden opdrachtgevers

6

jaar ervaring

100+

Converterende websites

Schakel een specialist in op het gebied van goede websites

Een goede website-indeling, een responsieve website, SEO, zoeken naar de beste website tips. Er komt aardig wat kijken bij het opzetten van een goede site. Wij regelen dit graag voor je. Als jong en dynamisch bedrijf luisteren we graag naar jouw wensen en eisen, zodat we je een voorstel op maat kunnen doen.

Heb je nog vragen over WordPress, webshops, websites of online marketing? Stel ze ons gerust, wij staan namelijk altijd voor je klaar! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Adviesgesprek