Fotografie Boxtel

Wil je een keer uitpakken met echt goede fotografie voor je bedrijf? Opzoek naar fotografie in Boxtel? Wij verzorgen het! Voor verschillende klanten verzorgen we professionele fotografie. Van kantoor shots tot food fotografie. Wij kunnen het allemaal.

  • Geweldige kwaliteit
  • Te gebruiken voor verschillende doeleinden
  • Jouw bedrijf geweldig in beeld
Gratis Quickscan
Of
Neem contact op

“Sluit je aan bij deze succesvolle bedrijven“

Waarom bedrijfsfotografie?

Het is tegenwoordig belangrijk om er online echt uit te springen. Gave bedrijfsfotografie draagt daar erg goed aan bij. Klubb kan je voorzien van een professionele fotograaf die bij jouw op locatie foto’s komt maken, helemaal naar jouw specifieke wensen. Zodra we klaar zijn ontvang je binnen enkele dagen de bewerkte beelden via WeTransfer. De beelden zijn natuurlijk super om te gebruiken op je website of op bepaalde social media uitingen. Dit draagt allemaal bij aan de online uitstraling van jouw bedrijf.

Hét online marketing bureau in Boxtel

Klubb verzorgt dus fotografie in de regio Boxtel maar we doen natuurlijk nog vele meer dan dat. Naast fotografie en bedrijfsfotografie verzorgen we ook webdesign en websites, copywriting en Google Advertising. We helpen bedrijven in allerlei verschillende branches met verschillende vraagstukken en van groot tot kleine bedrijven. Door onze frisse kijk op online marketing blijven we innoveren en bewegen we mee met de laatste trends in de online wereld.

Waarom een professionele fotograaf?

Tegenwoordig kan je ook geweldige beelden maken je eigen telefoon, dat klopt. Toch zal je de verschillen tussen de foto’s die wij maken en de foto’s van je telefoon duidelijk zien. Wij werken alleen met het beste materiaal waarmee we haarscherpe beelden kunnen maken. Heb je een leuk project waarvoor je fotografie nodig hebt? Twijfel niet om ons gewoon te benaderen!

Fotografie, wat kost dat?

Afhankelijk van de hoeveelheid beelden die nodig hebt baseren wij onze prijs.  We werken met een fixed price zodat je weet waar je aan toe bent. De vanaf prijs van een fotoshoot is ongeveer 500 euro. Hoe meer beelden je wenst hoe duurder de fotoshoot uiteindelijk zal worden. Ook is het afhankelijk of de foto’s alleen in Boxtel gemaakt moeten worden of dat we bijvoorbeeld naar Amsterdam moeten rijden.

De voordelen van een lokaal bedrijf

Omdat wij gevestigd zijn in Boxtel werken we ook graag voor bedrijven uit Boxtel. Op die manier zijn de lijntjes en afstanden lekker kort zodat we snel kunnen schakelen. Zeker bij het maken van foto’s is dat erg fijn.

Gratis Quickscan
Of
Neem contact op