Ontwerpbureau Boxtel

Niets helpt je website of bedrijf zo sterk groeien als een goed ontwerp, maar wat als je nu zelf niet de tijd of ruimte hebt om daarmee bezig te zijn? Geen zorgen, want ons ontwerpbureau in Boxtel helpt je op weg.

Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe huisstijl, een opvallend logo of iets anders, bij Klubb in Boxtel zit je aan het goede adres voor een full-service takenpakket. Meer weten? Lees verder en laat het webdesign over aan ons online marketingbureau!

Plan een call

Bekijk ons werk

We zijn trots op onze klanten, mooie merken waar we keihard mee werken om online het beste resultaat te behalen.

De Vouwwagenspecialist

Complete online strategie incl. maatwerk

Swim Essentials

Webshop development & Google Ads advertentietraject

Washin7

Maatwerk webshop voor automatisch gegenereerde vouchers

HappyBed

Google Ads advertentietraject

La Machine

Google Ads advertentietraject

Twinkels

Google Ads advertentietraject

De Koetsier

Social advertentietraject

Costa Colijn

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

BackOfficer

Google Ads, Meta & Bing advertentietraject

Duurzaam Plus

Web oplossing gericht op conversie

Cheminée

Conversiegerichte weboplossing & advertentietraject

Climotec

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wasserij Boumans

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wood & Work

Google Ads advertentietraject

Saris & Partners

Complete online strategie incl. maatwerk

The June Benissa

Google Ads advertentietraject

Ledscherm Media

Web oplossing & Google Ads advertentietraject

DeliveryBike

Conversiegerichte landingspagina & advertentietraject

JJM Personeel

Complete online strategie

Meesman Dakdekkers

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

Diks Process Support

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Het takenpakket van jouw ontwerpbureau in Boxtel

Een ontwerpbureau houdt zich in de eerste plaats bezig met alles wat grafisch en visueel is, in functie van je gekozen strategie. Denk maar aan de ontwikkeling van:

 • Logo’s en huisstijlen
 • Advertenties
 • Websites

Daarbij helpen we je, als je dat wilt, ook bij het ontwikkelen van een complete huisstijl, met alles erop en eraan. Het juiste kleurgebruik, maar ook een passend lettertype en mooie afbeeldingen dragen allemaal bij aan de eerste en alle daaropvolgende indrukken van je website of bedrijf op je doelgroep. Daarover lees je straks meer!

Klubb, onze dynamische digital agency in Boxtel, maakt van al jouw wensen realiteit – en wat jij verwacht van je bedrijf staat dan ook altijd centraal. Tijdens een intakegesprek leren we jou en je onderneming kennen, waarna we met ons gedreven team aan de slag gaan. Misschien wil je je merk wel in een nieuw jasje steken of ben je net begonnen met een start-up? Van branding tot rebranding, van grafisch tot tekstueel en van advertising tot abstracte code, Klubb is een digital agency die alle deuren opent en jou als betrouwbaar ontwerpbureau in Boxtel op weg helpt!

Je doelgroep overtuigen met het juiste ontwerp

Vaak ligt de focus bij websites en webshops op goede marketing, maar zelfs de basis daarvan is een goed algemeen ontwerp. Als we het hebben over design of ontwerp, bedoelen we vooral alle grafische of visuele elementen die je bedrijf inkleuren en karakter geven.

Goede voorbeelden van zo’n elementen zijn het logo, terugkerende vormen en kleuren of kleurschakeringen, maar ook slogans. Het doel is natuurlijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en de doelgroep al vanaf de eerste aanraking te overtuigen dat jij iets kunt bieden dat een ander niet kan.

Waaraan moet goed ontwerp voldoen?

Een goed ontwerp is in feite een samenkomst van allemaal verschillende domeinen en taken, waaronder web development, SEO en SEA, een marketingstrategie en de vanzelfsprekende illustraties en/of video’s. Wat maakt een design of ontwerp voor een bedrijf precies goed? Er zijn bepaalde criteria waaraan we ons houden in ons ontwerpbureau in Boxtel. Goed design moet:

 • Visueel perfect weergeven wat je doet en kunt bieden
 • De ideale balans bieden tussen tekstuele en grafische elementen
 • Aangenaam ogen door het gebruik van de juiste kleuren en fonts
 • Eenvoud subtiel combineren met diepgang

Het ontwerp voor je merk of bedrijf is daarbij een uiting van de strategie die we samen vastleggen voor jouw project. Nog een belangrijke factor en iets wat alle grote ondernemingen gemeen hebben? Een design moet via elk communicatiekanaal met de klant of bezoeker terugkomen en herkenbaar zijn. Als dat al goed zit, is de eerste stap in de richting van succes gezet. Jouw ontwerpbureau en digital agency in Boxtel houdt je hand vast en zorgt dat alles van een leien dakje gaat.

Een stapje voor met een uitstekend ontwerp

Goed begonnen is half gewonnen, ook als je doel is om je klanten te betoveren met je producten of diensten in Boxtel. Net gestart als zzp’er of heb je je eigen merk opgericht? Het kan natuurlijk ook zijn dat je al lang in de wereld van het ondernemen staat en alles gewoon eens wilt opfrissen. Klubb is een ontwerpbureau dat overal kansen en potentieel ziet en we geven dan ook graag alles wat we hebben om jouw idee realiteit te maken.

Nog een voordeel? De leden van ons team bij Klubb in Boxtel hebben een oog voor het grafische en een passie voor alles wat mooi is. Die talenten gebruiken we dan ook om jouw marketingidee in een tastbaar en zichtbaar geheel te genieten: het DNA van je onderneming, dat met al het andere verweven is.

Laat je huisstijl ontwikkelen door een ontwerpbureau in Boxtel

De huisstijl is de hart en ziel van je bedrijf en ook nog eens een samensmelting van allemaal verschillende delen. Ons ontwerpbureau en online marketingbureau in Boxtel helpt je bij:

 • Het creëren van een logo, de superhero van je huisstijl
 • Het kiezen van de juiste typografie of de fonts voor tekstuele content
 • De zoektocht naar de goede kleuren, die jouw huisstijl een emotionele dimensie geven
 • Storytelling, of het verhaal achter je merk

Uiteindelijk wil je een huisstijl creëren waar ook je bezoekers en klanten zich thuis in voelen – want dat zorgt voor duurzame loyaliteit en dus heel wat succes op de lange termijn.

Laat het design over aan Klubb, jouw ontwerpbureau in Boxtel

Van websites ontwikkelen tot adverteren op Google, visual identity en social media advertising, ons ontwerpbureau in Boxtel biedt het complete plaatje. We zijn immers niet alleen een digital agency, maar ook een echt online marketingbureau dat niet loslaat zodra we onze tanden ergens in zetten. Contacteer ons om meer te weten of maak meteen een afspraak voor een eerste gesprek!

Plan een call