De juiste content voor een nummer één positie

Adviesgesprek aanvragen

Het converterende website, essentieel voor online succes.

  • Betere online vindbaarheid
  • Heldere duidelijke taal
  • Bereik relevante klanten
Vraag aan

A title

Image Box text

Webdesign waalwijk

A title

Image Box text

webdesign Brabant

A title

Image Box text

Teksten die vertellen wie jij bent en wat je doet

Teksten wijzen de weg, ze zetten aan tot actie en maken een website vindbaar voor zoekmachines als Google. Daarom zijn de teksten op een website erg belangrijk. Zonder tekst heb je een lege, nietszeggende website die door niemand gevonden wordt en waar klanten niets mee kunnen. Daarnaast kan een tekst jouw merk in woorden uitdrukken, zodat jij door de juiste mensen gevonden wordt en jouw verhaal overkomt zoals het bedoeld is.

De tekst op een website is niet enkel functioneel en informatief, het is ook doelgerichte communicatie over een merk. Daarom moet een tekst zo geschreven worden dat deze de doelgroep weet te bereiken. Denk daarbij aan zoekmachineoptimalisatie: door het gebruik van de juiste zoekwoorden in een tekst wordt een website beter vindbaar op Google. Maar denk ook aan het gebruik van de juiste tone of voice. Ieder merk heeft zijn eigen doelgroep, door de teksten daarop af te stemmen weet je de doelgroep beter te boeien, aan te zetten tot een actie en uiteindelijk te binden aan jouw merk.

Een website kan verschillende doelen hebben, echter komen die doelen vaak neer op het genereren van leads en het verhogen van de conversie. Of het nu gaat om meer leads in het algemeen of meer leads binnen de juiste doelgroep, uiteindelijk moet er meer verkeer naar een website komen. Daarnaast wil je de websitebezoekers weten te boeien en binden, zodat ze uiteindelijk overgaan tot actie. Wat die actie inhoudt? Dat kan van alles zijn. Denk aan het doen van een aankoop, het aanvragen van een gesprek, doneren aan een goed doel, lid worden van een club of het inschrijven voor een nieuwsbrief.

Bij al deze doelen geldt tekst als de belangrijkste schakel. Tekst weet namelijk een merk om te zetten in een verhaal dat de doelgroep naar een website haalt, daar houdt en aanzet tot een actie. Copywriting helpt daarbij en heeft verschillende voordelen. Zo zorgt een juiste tekst voor betere online vindbaarheid, de juiste leads en verhoogde conversie.

Klubb biedt het complete pakket voor de beste websiteteksten zoals blogs, advertorials of teksten voor de invulling van een nieuwe website. Doordat wij gespecialiseerd zijn in copywriting leveren wij altijd kwaliteit teksten op maat. Je koopt hier dus géén tekst alsof je een broodje bij de bakker koopt. Als wij een tekst schrijven, zorgen we ervoor dat we weten wat jouw verhaal is en wat je wil vertellen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de tekst ook echt gaat helpen om online succes te behalen.

Klubb is dus geen generalist, maar een specialist. We zijn een jong, fris en resultaatgericht bedrijf. Naast onze specialisatie in copywriting bieden we nog een aantal specialisaties aan. Zo kunnen we het complete pakket voor een succesvolle website bieden. Ben je benieuwd naar deze specialisaties? Kijk dan vooral naar onze andere diensten. Heb je nog vragen over copywriting, of mogen wij jouw merk leren kennen om er een fris, goed en vindbaar verhaal van te maken? Neem dan vooral contact met ons op!