Unieke beelden die jouw verhaal vertellen

Unieke content voor jouw website, social media of offline reclame? Klubb brengt jouw bedrijf in beeld. Tijdens een shoot leggen we jouw product of dienst op een unieke maar realistische wijze vast.

Gratis Quickscan
Of
Neem contact op

Val op tussen je concurrenten

Het is steeds lastiger om op te vallen tussen alle (online) concurrentie. De visuele uitstraling van jouw bedrijf is in deze tijd daarom extra belangrijk. Door middel van uniek beeldmateriaal val je niet alleen op maar is een bezoeker ook beter te overtuigen om te kiezen voor jouw product of dienst. Interesse in een fotoshoot?

Bel Klubb 085 83 30 533

Sluit aan bij tevreden klanten

Door de slimme en laagdrempelige opzet ontvangen we veel meer aanvragen en zijn de kosten van Google aanzienlijk lager. Per saldo een prima investering!

Omdat we meer met Google wilden gaan doen heeft Klubb onze website vernieuwd, SEA en SEO aangepakt. De eerste week dat onze nieuwe website met SEA draaiden hebben we een grote klus binnen gehaald. We hadden dus direct resultaat en onze investering terugverdiend.

Klubb doet sinds enkele maanden voor slipway de SEA (google). Zeer tevreden mee. Cijfers zijn aanzienlijk beter. Zetten zich vaak extra in en denken veel mee met het bedrijf. Niet twijfelen, top partij.

Gebruik je eigen content voor ieder kanaal

De beelden die gemaakt worden tijdens een fotoshoot zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan je website of social media maar uiteraard ook voor offline reclame zoals een brochure of banner.

Start het gesprek met een specialist van Klubb

Veelgestelde vragen

Door in marketinguitingen gebruik te maken van eigen professionele afbeeldingen, krijgt de doelgroep een beter beeld van een merk of bedrijf. Daarnaast wordt de merkbeleving onder de doelgroep verbeterd. Doordat de doelgroep een beeld krijgt bij het merk zullen ze zich er beter mee kunnen identificeren. Uiteindelijk zal de doelgroep zich ook beter kunnen binden aan je merk. 

Een vaak genoemd alternatief voor eigen fotografie is het gebruik van stockfoto’s, echter is stockfotografie erg doorzichtig. Daarnaast worden de boodschap en merkidentiteit met stockfotografie niet goed in beeld gebracht. Een gemiste kans dus! Door je uitingen te vullen met professionele fotografie wordt je boodschap beter en realistischer overgebracht. 

Fotografie heeft nog meer voordelen. Zo straalt het gebruik van eigen foto’s authenticiteit uit, maakt het een merk uniek, en straalt het professionaliteit en persoonlijkheid uit. Hierdoor wordt een bedrijf betrouwbaarder en geloofwaardiger. Dit kan bij de doelgroep doorslaggevend zijn voor het maken van een conversie. Daarnaast kun je laten zien waar je bedrijf mee bezig is. Denk aan het vastleggen van gave projecten, events en teamuitjes. Of denk aan een kantoorpand, collega’s, diensten of producten. Zo blijf je relevant en worden je marketinguitingen en merkidentiteit duidelijker en persoonlijker voor de doelgroep.

Klubb biedt het complete pakket voor realistische en goede fotografie. Denk daarbij aan foto’s voor op de website, social media of voor offline marketinguitingen. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie op maat, ieder project is voor ons anders en heeft een andere aanpak nodig. Of het nou gaat om product-, bedrijfs-, portret-, of websitefotografie, Klubb levert kwaliteit. Daarom zorgen wij ervoor dat we jou en je merk leren kennen. We willen weten wie jij bent en wat je met je merk wilt zeggen. Daardoor weten we de identiteit van jouw merk zo realistisch en mooi mogelijk af te beelden. Bovendien zorgen we ervoor dat de foto’s de doelgroep aanspreken en helpen om online succes te behalen.

Klubb is geen generalist, maar een specialist, ook zijn we jong, fris en resultaatgericht. Naast onze specialisatie fotografie bieden we meerdere specialisaties aan. Ben je benieuwd naar deze specialisaties? Kijk dan vooral naar onze andere diensten. Heb je nog vragen over fotografie, of mogen wij jouw merk leren kennen om er frisse, vette en realistische foto’s voor te maken? Neem dan vooral contact met ons op!