Genereer meer organische bezoekers

Om online succes te behalen is het van belang om relevante bezoekers naar je website te krijgen. Daarom is zichtbaarheid op relevante zoektermen super belangrijk. Door middel van een SEO traject kan Klubb hier voor zorgen.

Gratis Quickscan
Of
Neem contact op

Waarom investeren in SEO?

Wordt je website niet gevonden? Dan is de kans groot dat potentiële klanten of leads je website zullen mislopen. Google Advertising kan een oplossing bieden om snel gevonden te worden op zoektermen die voor jou relevant zijn. Adverteren via Google kan echter kosten intensief zijn. Daarnaast zal je zichtbaarheid verdwijnen zodra je stopt met adverteren. Juist daarom is investeren in SEO belangrijk. Je zichtbaarheid in de organische zoekresultaten is niet zomaar verdwenen en daarnaast “gratis”.

  • Beter organisch vindbaar
  • Meer website bezoekers
  • Extra leads via je website

Een SEO traject, hoe werkt dat?

Altijd inzicht in de resultaten

Het mooie van een SEO traject is dat we bij Klubb ieder moment inzicht kunnen geven in je zichtbaarheid op bepaalde zoektermen. Ook zien we hoeveel organisch verkeer er door deze extra zichtbaarheid gegenereerd wordt. Daarnaast maken we inzichtelijk wat het organische verkeer oplevert.

Start het gesprek met een specialist van Klubb

Overige specialisaties

Google Analytics

Het succes van online marketing ligt in data. Google Analytics is een van de populairste tools voor het verzamelen en analyseren van belangrijke websitedata. Om deze data te vergaren is een goede inrichting van Analytics cruciaal.

Google Tag Manager

Tag Manager helpt je met het plaatsen van tags in de codering van je website om iets te meten. Als je aan de slag gaat met je online marketing, is Tag Manager een bijzonder handig programma dat veel tijd bespaart.

Microsoft advertising

Microsoft Ads (vroeger Bing Ads) is het advertentieplatform van Microsoft en omvat drie zoekmachines: Bing, Yahoo en AOL. Als je gaat adverteren via Microsoft Ads dan wordt je advertentie getoond in alle drie deze zoekmachines.

Veelgestelde vragen

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine-optimalisatie. SEO is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van de techniek, content en autoriteit (linkjes) om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines zoals Google te verhogen.

Voor bijna iedere website geldt, meer bezoekers is meer conversies. Maar die bezoekers naar je website krijgen, en op je website houden, kan best lastig zijn. Zeker als je niet thuis bent in de wereld van zoekmachineoptimalisatie kan dat best een flinke klus zijn. Toch is het echt de moeite waard, zo krijg je dankzij een goede SEO:

  • Een betere vindbaarheid door een hogere positie in Google
  • Meer autoriteit van je website
  • Meer (gratis) verkeer naar je website
  • De perfecte lange termijn strategie