Krijg inzicht in data die voor jou belangrijk is

Wil je de resultaten van jouw website of webshop inzichtelijk en meetbaar maken? Of zou je je huidige Google Analytics account graag naar een (nog) hoger niveau tillen en nog meer inzicht krijgen in relevante data?

Gratis Quickscan
Of
Neem contact op

Maak gegronde beslissingen

Door de huidige technologieën beschikken we bij Klubb over steeds meer klantinformatie. Echter, veel bedrijven halen hier nog niet hun voordeel uit. Veel beslissingen worden nog steeds gemaakt op basis van gevoel of intuïtie. Aan de hand van data kunnen we een veel beter beeld schetsen van jouw bezoekers, hun gedrag en hun behoeften. Zo kan Klubb met data jouw performance testen en zien wat wel en niet werkt. Op basis hiervan kun je gegronde beslissingen nemen en jouw strategie bijschaven. 

Gratis Quickscan

Data verzamelen in 3 stappen

Gebruik data om je marketingdoelen te behalen

Door goed inzicht te hebben in je data heb je de mogelijkheid om de gebruikerservaring op je website tot in de puntjes te optimaliseren, te personaliseren en aanbevelingen real time uit te voeren, hierdoor zullen je websitebezoekers écht genieten van je site en dus overgaan tot conversie.

Start het gesprek met een specialist van Klubb

Overige specialisaties

Google Analytics

Het succes van online marketing ligt in data. Google Analytics is een van de populairste tools voor het verzamelen en analyseren van belangrijke websitedata. Om deze data te vergaren is een goede inrichting van Analytics cruciaal.

Google Tag Manager

Tag Manager helpt je met het plaatsen van tags in de codering van je website om iets te meten. Als je aan de slag gaat met je online marketing, is Tag Manager een bijzonder handig programma dat veel tijd bespaart.

Microsoft advertising

Microsoft Ads (vroeger Bing Ads) is het advertentieplatform van Microsoft en omvat drie zoekmachines: Bing, Yahoo en AOL. Als je gaat adverteren via Microsoft Ads dan wordt je advertentie getoond in alle drie deze zoekmachines.

Veelgestelde vragen

Google Analytics is een softwareprogramma van Google dat meer inzicht geeft in het gedrag op je website of webshop. Het geeft je inzicht in zowel het aantal bezoekers, waar ze vandaan komen, waar naartoe navigeren en wat het einddoel is. Middels een juiste Google Analytics implementatie in combinatie met een Google Tag Manager integratie is de standaarddata verkrijgbaar in Analytics verder uit te breiden.  

Google Tag Manager is een tool van Google waarmee tags (ook wel scrips of codes) kunnen worden toegevoegd aan een website. Hiervoor dient eenmalig de code van Google Tag Manager op een website te worden geplaatst. Daarna kunnen alle tags geplaatst worden. Denk hierbij aan tags van tools zoals Google Analytics, Hotjar of Google Ads. Ook het inrichten van gebeurtenissen (events) kun je vast leggen met Google Tag Manager.

Baseer jij je beslissingen liever op onderbuikgevoel, of op feitelijke data? Door data gedreven te werk te gaan, heb je meer inzicht in de resultaten van jouw marketinginspanningen. Dit geeft je de mogelijkheid om aan de hand van deze resultaten waar nodig bij te sturen. Zo kun je continu valideren of de marketinginspanningen die zijn gedaan wel de gewenste resultaten opleveren.