Converterende webshops die rendement opleveren.

Adviesgesprek aanvragen

Je online verkopen laten groeien? Samen gaan we het realiseren!

  • Conversie gerichte shop
  • Goede support na oplevering
  • Volledig zelf te onderhouden
Vraag aan

A title

Image Box text

Webdesign waalwijk

A title

Image Box text

webdesign Brabant

A title

Image Box text

Maak klanten van je bezoekers dankzij een slimme webshop

Steeds meer fysieke winkels zijn tegenwoordig online te vinden, in alle soorten en maten. Van de grote supermarkten tot de schoenenwinkels op de hoek, e-commerce groeit en jij kunt meegroeien. Heb jij een verouderde webshop? Ben je op zoek naar een manier om van je bezoekers klanten te maken? Of wil je een webshop beginnen? Klubb heeft de kennis om je hierbij te helpen. Door onze ervaring met programma’s als WooCommerce en eerdere succesvolle cases, zijn wij de perfecte partner op het gebied van webshops.

Een goede webshop die rendement oplevert is namelijk niet zomaar opgezet. Zo wil je natuurlijk een prachtig ontwerp, responsieve lay-out, een geïntegreerde klantenservice en up-to-date producten. Dit alles zelf voor elkaar krijgen kan best lastig zijn. Aankloppen bij gespecialiseerd bureau is daarom ook helemaal geen slecht idee. Zeker wanneer je op zoek bent naar een complexe webshop, kan een specialist je goed op weg helpen.

Het grootste voordeel van een goede en converterende webshop verraadt zichzelf al een beetje: rendement. Dankzij goed webdesign, wervende teksten en slimme techniek achter de webshop, leid je jouw klanten eenvoudig naar een aankoop. Daarnaast zijn er nog veel andere voordelen van een webshop te benoemen. Zo kun je 24/7 open zijn, via statistieken in de gaten houden hoe jouw webshop het doet en bespaar je ook nog eens kosten wanneer je geen fysieke winkel nodig hebt.

De drempel om naar een fysieke winkel te gaan ligt steeds hoger. Dankzij een webshop bied jij je klanten de mogelijkheid om ieder uur van de dag bij jou te shoppen of je assortiment te bekijken. Wil je jouw webshop een extra boost geven? Ook dat is eenvoudiger dan voor een fysieke winkel. Zo zet je bijvoorbeeld social media marketing of Google Advertising in om jouw producten te laten zien aan je doelgroep. 

Klubb is al jaren specialist op het gebied van webshops. Dankzij onze ervaring en kennis van programma’s als WooCommerce weten wij de meest complexe vragen om te zetten in converterende webshops. Daarvoor bieden wij het complete pakket voor slimme, frisse en renderende websites en -shops. Wil jij meer bezoekers naar je webshop? Heb je interesse om je webshop te vernieuwen? Of ben je op zoek naar iemand die een webshop vanaf de grond op kan bouwen? Daar ligt onze specialisatie, wij helpen je dus graag.

Klubb benadert ieder project op een persoonlijke en transparante manier, zo leveren wij kwaliteit op maat. Daarom vinden wij het belangrijk om jou en je merk te leren kennen. Zodat we weten wie jij bent, wat je met je webshop wilt bereiken en wat je doelen zijn. Daarna kunnen we samen aan de slag met onze passie: het behalen van online succes. Klubb is jong, fris en resultaatgericht. Naast onze specialisatie in het bouwen en laten renderen van webshops bieden we nog een aantal specialisaties aan. Ben je benieuwd naar deze specialisaties? Kijk dan vooral naar onze andere diensten. Heb je nog vragen over webshops, over hoe wij te werk gaan, of mogen wij je helpen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.