Haal meer rendement uit je website

Een goede website is essentieel bij het overtuigen van website bezoekers. Dit is namelijk de plek waar je de bezoeker laat inzien wat de waarde van je product of dienst is. Door het toepassen van overtuigingsprincipes laat Klubb bezoekers klant worden. Geheel gebaseerd op jouw wensen en behoeften.

Gratis Quickscan
Of
Neem contact op

Custom made voor jouw bedrijf

Een website is veel meer dan het online visitekaartje van je bedrijf. Klubb bouwt websites die rendement opleveren. Door gebruik te maken van verschillende overtuigingsprincipes zetten we de bezoeker aan tot de door jou gewenste actie. Zo’n actie noemen we bij Klubb ook wel conversie. Een conversie kan een aankoop, offerte aanvraag of sollicitatie zijn. Om de door jou gewenste conversies te genereren dient de website perfect aan te sluiten op jouw bedrijfsdoelen.

  • Conversie gerichte designs
  • Beter organisch vindbaar
  • Leads genereren via je website

Een nieuwe website, hoe werkt dat?

Of wij ook ‘gewone’
websites maken?

Natuurlijk! Wil je gewoon een nieuwe frisse website die precies past bij de uitstraling van je bedrijf? Ook dan kan Klubb helpen.

Start het gesprek met een specialist van Klubb

Overige specialisaties

Google Analytics

Het succes van online marketing ligt in data. Google Analytics is een van de populairste tools voor het verzamelen en analyseren van belangrijke websitedata. Om deze data te vergaren is een goede inrichting van Analytics cruciaal.

Google Tag Manager

Tag Manager helpt je met het plaatsen van tags in de codering van je website om iets te meten. Als je aan de slag gaat met je online marketing, is Tag Manager een bijzonder handig programma dat veel tijd bespaart.

Microsoft advertising

Microsoft Ads (vroeger Bing Ads) is het advertentieplatform van Microsoft en omvat drie zoekmachines: Bing, Yahoo en AOL. Als je gaat adverteren via Microsoft Ads dan wordt je advertentie getoond in alle drie deze zoekmachines.

Veelgestelde vragen

Goed webdesign zorgt voor meer bezoekers, hogere gebruiksvriendelijkheid en uiteindelijk voor meer conversies. Wat het doel van de website ook is, goed webdesign zorgt ervoor dat de juiste resultaten behaald worden. Een technisch voordeel van goed webdesign is dat het helpt om je website beter gevonden te laten worden in zoekmachines als Google. Zo krijgt je bedrijf een hoger organisch bereik, wat betekent dat de doelgroep je bedrijf beter zal weten te vinden zonder dat je hoeft te adverteren.

De website vormt de kern van alle marketinguitingen, daarom is het belangrijk dat een website aansluit bij de identiteit van een merk of bedrijf. Een consistente website heeft als voordeel dat bezoekers minder snel afhaken en sneller overgaan tot een conversie. Daarnaast weet je door goed webdesign de doelgroep te boeien en aan je te binden. Zo win je het vertrouwen en weet je de identiteit van jouw merk precies over te brengen zoals jij dat wilt. Tenslotte zorgt een goed webdesign voor een professionele uitstraling en hoge gebruiksvriendelijkheid, hierdoor zullen klanten sneller terugkeren naar je website.

Klubb biedt het complete pakket voor een slimme, frisse en hoogwaardige website. Daarbij staan jouw doelen en wensen voor ons op nummer één. Wil je dat jouw website meer leads genereert, wil je meer conversies of wil je het ultieme online visitekaartje voor je bedrijf? Daar ligt onze specialisatie. Daarnaast hoeft het project voor ons niet te stoppen wanneer we een razendsnelle converterende website hebben opgeleverd. We kunnen je blijven helpen om je website optimaal te gebruiken en toekomstbestendig te houden.

Voor Klubb is ieder project anders, we leveren kwaliteit op maat. Daarom willen we jou en je merk leren kennen. We willen weten wie jij bent, wat je met je merk wilt zeggen en wat je doelen zijn. Daarna kunnen we samen aan de slag met onze passie: het behalen van online succes. Klubb is jong, fris en resultaatgericht. Naast onze specialisatie in webdesign bieden we nog een aantal specialisaties aan. Ben je benieuwd naar deze specialisaties? Kijk dan vooral naar onze andere diensten. Heb je nog vragen over webdesign, of mogen wij jouw merk leren kennen en je website voorzien van een gaaf ontwerp? Neem dan vooral contact met ons op!