Bekijk onze succesverhalen

We vertellen je graag alles over wat Klubb doet maar misschien hoor je dit liever van onze klanten.

Extra conversie met online marketing voor Wasserij Boumans

Wij zitten inmiddels bijna een jaar bij Klubb en zijn erg tevreden over de dienstverlening. Daan heeft ervoor gezorgd om de kosten van google ads omlaag te brengen en het aantal aanvragen is verdrievoudigd. Daarnaast is de communicatie erg prettig en handelt Klubb proactief.

Google Advertising Website Fotografie

Een conversie geoptimaliseerde website die rendement oplevert.

Na twee jaar een site te hebben gedraaid waaruit weinig leads volgde, ben ik met Klubb in contact gekomen. Het advies; de site volledig om te gooien en te herbouwen. Een moeilijke beslissing! Maar sinds de nieuwe site draait, merken we ook echt dat het advies de gewenste resultaten oplevert.

Google Advertising Website Fotografie

Stralende website met uniek beeldmateriaal voor Duurzaam Plus.

Met het vernieuwen van onze website is alles erg soepel verlopen. Zelf hebben we nagenoeg geen omkijken gehad gedurende dit project. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Google Advertising Website Fotografie

Dagelijks relevante leads d.m.v. een passende online strategie.

Online leads binnenhalen? Ik was niet direct overtuigd. Klubb bewijst het tegendeel. Onze website haalt leads binnen op dagelijkse basis.

Google Advertising Website Fotografie

Een website die klaar is voor de toekomst. 

Door de geautomatiseerde koppeling heeft Klubb een mooie tijdbesparing gerealiseerd. Daarnaast is de website eenvoudig aan te passen waardoor we up to date blijven.

Google Advertising Microsoft Advertising Website

Complete online ontzorging voor De Vouwwagenspecialist.

Erg tevreden met de service van Klubb. Ze hebben ons goed ondersteund met de overgang van Tent Trailer Center naar De Vouwwagenspecialist.

Google Advertising Microsoft Advertising Website Fotografie

Meer leads en grotere opdrachten voor Meesman Dakdekkers.

Klubb heeft onze website vernieuwd, SEA en SEO aangepakt. De eerste week dat onze nieuwe website met SEA draaiden hebben we een grote klus binnen gehaald. We hadden dus direct resultaat en onze investering terugverdiend.

Google Advertising Website Fotografie

Relevante leads d.m.v. Google Advertising en een strakke website.

Klubb heeft ons geholpen bij het realiseren van onze website. Ze zijn erg gemakkelijk in omgang. Ze denken in oplossingen en bieden goede ondersteuning op het gebied van SEA. Al met al zijn we erg tevreden met het resultaat en blij met leads die gegenereerd worden!

Google Advertising Website

Zichtbaarheid onder de juiste doelgroep voor BackOfficer.

klubb-backofficer

Doen wat ze beloven en zitten enorm kort op de bal. Erg fijn die snelheid! Daarnaast is de productie erg creatief en zijn ze resultaat gericht.

Google Advertising Microsoft Advertising