“Op een snelle laagdrempelige manier kunnen we nu aan de slag met leadgeneratie”

Benieuwd naar deze case? Lees hieronder wat we precies hebben gerealiseerd voor DeliveryBike.com.

Jan Willem Alderliesten

Over de klant

In 2011 introduceerde DeliveryBike.com de eerst elektrische bezorgfiets van Nederland. Het bedrijf heeft een fiets ontwikkeld die uiterst geschikt voor aan huis bezorging door de extreem goede en degelijke kwaliteit. Daarnaast is de fiets erg comfortabel en heeft deze een langere actieradius dan vele anderen bezorgfietsen.

Uitgangspositie

DeliveryBike.com wilde aan de slag met leadgeneratie zonder een gehele nieuwe website te laten maken. Gezien de winterperiode voor DeliveryBike.com een drukke periode is, was het zaak dat de campagnes zo snel als mogelijk gingen draaien. 

Wat we hebben gedaan

Gezien de tijdsdruk van dit project was een landingspagina de perfecte oplossing. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en campagnes ook snel live hebben. Op een subdomein zijn we aan de slag gegaan met het design en de bouw van de landingspagina. Tijdens de bouw van de landingspagina hebben we ook direct alle metingen ingesteld en daarnaast ook de campagnes opgebouwd. Op deze manier hebben zowel wij als DeliveryBike.com goed zicht op de resultaten.

De landingspagina is volledig gericht op het binnenhalen van proefrit aanvragen. Door een proefrit aan te vragen kunnen bedrijven een week lang gratis een bezorgfiets testen. Het uiteindelijke doel van deze gratis testperiode is natuurlijk dat men uiteindelijk klant zal worden bij DeliveryBike.com

Bekijk landingspagina