Case / Diks Process Support

Diks Process Support is een adviesbureau dat is gevestigd in Boxtel. Het bedrijf ondersteunt haar klanten op het gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid en duurzaamheid & milieu. Ook het continu verbeteren van processen en andere technische vraagstukken is een van de expertises van Diks Process Support. 

De uitdaging

De lopende Google Ads campagnes leverden te weinig rendement op. De opdracht die Klubb Agency kreeg was relatief eenvoudig: Bouw een op conversie gerichte website die ook daadwerkelijk leads binnen haalt.

Werkwijze

Aan de hand van de bestaande website zijn we aan de slag gegaan met het redesign. Hierbij hebben we alles gedaan om de website zo optimaal mogelijk conversie gericht temaken. Google Ads campagnes zullen hierdoor ook daadwerkelijk gaan renderen. Zo hebben we een aantal quick fixed optimalisaties doorgevoerd:

  • Oranje als conversiekleur toegevoegd
  • Duidelijke call-to-actions 
  • Leesbaarheid van pagina’s verbeterd
Dit wil ik ook!

“Na twee jaar een site te hebben gedraaid waaruit weinig leads volgde, ben ik met Klubb in contact gekomen. Het advies; de site volledig om te gooien en te herbouwen. Een moeilijke beslissing! Maar sinds de nieuwe site draait, merken we ook echt dat het advies de gewenste resultaten oplevert. Hier een zeer tevreden klant!”

Roy Diks / Diks Process Support

300%

meer rendement

20+

relevante leads

4+

leuke complimenten! 🙂