Webdesign bureau Brabant

Bij Klubb geloven we dat jouw idee echt levens kan veranderen, met een vernieuwend product of een complete service: wat je bedrijf ook doet en wat je ook verwacht van je website, ons webdesign bureau in Brabant staat voor je klaar om op digitaal niveau alles uit de kast te halen.

Een website of webshop is in de eerste plaats een online visitekaartje, maar daar blijft het niet bij. Je online aanwezigheid doet ook veel voor je sales en vindbaarheid op het internet, zolang een professioneel webdesign bureau je ten minste begeleidt met het opzetten van marketingcampagnes en aan goede data collection doet. Meer weten over de mogelijkheden bij Klubb, ons dynamisch webdesign bureau in Brabant? We helpen je graag met advies!

Plan een call

Bekijk ons werk

We zijn trots op onze klanten, mooie merken waar we keihard mee werken om online het beste resultaat te behalen.

De Vouwwagenspecialist

Complete online strategie incl. maatwerk

Swim Essentials

Webshop development & Google Ads advertentietraject

Washin7

Maatwerk webshop voor automatisch gegenereerde vouchers

HappyBed

Google Ads advertentietraject

La Machine

Google Ads advertentietraject

Twinkels

Google Ads advertentietraject

De Koetsier

Social advertentietraject

Costa Colijn

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

BackOfficer

Google Ads, Meta & Bing advertentietraject

Duurzaam Plus

Web oplossing gericht op conversie

Cheminée

Conversiegerichte weboplossing & advertentietraject

Climotec

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wasserij Boumans

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wood & Work

Google Ads advertentietraject

Saris & Partners

Complete online strategie incl. maatwerk

The June Benissa

Google Ads advertentietraject

Ledscherm Media

Web oplossing & Google Ads advertentietraject

DeliveryBike

Conversiegerichte landingspagina & advertentietraject

JJM Personeel

Complete online strategie

Meesman Dakdekkers

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

Diks Process Support

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Je website laten ontwikkelen? Klubb maakt er iets persoonlijks van

Iedere website of webshop is anders – niet alleen omdat er heel wat verschillende producten en diensten bestaan, maar ook omdat elke ondernemer een unieke ervaring wil bieden aan zijn of haar klanten. Zelfs in één sector of niche is er ongelofelijk veel mogelijke variatie! Hoe onderscheid je jezelf dan van de concurrentie? Gemakkelijk: met een website of webshop die opvalt. Klubb is een online marketingbureau en digital agency dat je daarbij helpt.

Maatwerk hoort er gewoon bij als je een website of webshop laat bouwen, hoe je het ook draait of keert. Ons designteam houdt zich dan ook vooral bezig met wat jouw onderneming doet of aanbiedt, jouw persoonlijke designvoorkeuren en wat jou uniek maakt in vergelijking met je concurrenten.

Goed maatwerk heeft trouwens niet alleen te maken met het design van je website zelf, maar ook alles wat erachter ligt: je strategie, je campagnes voor Google advertising en adverteren via social media en nog veel meer. Een professioneel webdesignbureau in Brabant laat geen opportuniteit liggen en zorgt voor een one of a kind website met alles erop en eraan.

Klubb staat voor een full service takenpakket

Webdesign heeft in de eerste plaats te maken met het uitzicht van de website, maar bij Klubb krijg je méér dan dat: wij leggen ons toe op alles wat erbij komt kijken, zoals:

 • Het verzamelen van data om traffic te analyseren en je website te optimaliseren.
 • Web development, waaronder het aanpassen van je website of webshop en het integreren van nieuwe (SEO-)functies.
 • Online marketing, zodat de juiste mensen jouw producten te zien krijgen en ze ook kopen.
 • Het ontwikkelen van een goede strategie, de basis van je online activiteiten.
 • Content creation, van visuals voor een aantrekkelijk ontwerp tot copywriting om je bedrijfsverhaal in mooie woorden te gieten.

SEO en SEA: het deadly duo bij webdesign

Bij ons online marketingbureau en digital agency in Brabant besefen we hoe belangrijk goed webdesign is om succesvol te worden. Natuurlijk ben je alleen iets met dat ontwerp als je er effectief je doelgroep mee bereikt. Juist daarom zijn SEO en SEA zo onmisbaar. Hier lees je er meer over:

 1. SEO
  SEO of search engine optimization is het optimaliseren van de content van je website of webshop, zodat die gemakkelijk vindbaar wordt voor internetgebruikers die op een bepaald kernwoord producten of diensten zoeken. Hoe beter de juiste relevante termen in je content verwerkt zijn, hoe hoger je scoort in zoekmachines, waaronder Google. De uitdaging is content creëren die vindbaar is, maar toch niet volgepropt zit met zoekwoorden die het geheel onnatuurlijk doen lezen. De oplossing? Schakel ons online marketingbureau en webdesign bureau in Brabant in, want wij zorgen voor precies de goede balans.
 2. SEA
  SEA, kort voor search engine advertising, heeft dan weer betrekking op online advertising, maar steunt in feite op hetzelfde principe. Een goede online marketingcampagne is doelgericht en toont advertenties bij precies de goede mensen, maar komt aan de andere kant wel ongeforceerd en oprecht over. Goede SEA zorgt voor een hogere leadgen, wat in essentie betekent dat je website of webshop meer bezoekers krijgt door advertenties. Ons team van marketingprofessionals helpt je om de sterke punten van jouw product of dienst in de spotlight te zetten en zorgt zo voor méér sales.

Het juiste webdesign advies is goud waard

Als webdesign bureau in Brabant en omstreken helpen we je op weg met een functionele website die de aandacht trekt, maar we betrekken jou ook bij elke stap van het proces:

 1. We doen aan data collection, zodat je precies weet wie wanneer je website bezoekt en via welke weg.
 2. We betrekken je bij elke beslissing op het vlak van SEO, webdesign en marketing.
 3. We luisteren naar jouw wensen en visie en proberen beide zo goed mogelijk te realiseren.

Klubb is dus precies wat de naam zelf zegt: een club, een samenwerking tussen gelijkwaardige leden die allemaal aan iets moois en duurzaams bouwen. Ook als je website of webshop online staat, gaat onze digital agency in Brabant op zoek naar verbeteringen, technisch of creatief, want zo blijf je competitief en bouw je aan een onbreekbare klantenloyaliteit.

Klubb is jouw webdesign bureau in Brabant

Overtuigd van wat ons webdesign bureau in Brabant voor je kan doen? Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want we laten geen enkele kans onbenut en geven niet op zodra we met een project begonnen zijn. Contacteer ons dus gerust voor meer info of maak gewoon direct een online afspraak voor een eerste intakegesprek met ons team!

Plan een call