Een webshop maken met WordPress

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van een webshop laten maken om succesvol te worden, in welke sector dan ook. In de basis is de webshop gewoon een online winkel. Juist door het online en digitale karakter van deze winkel biedt het veel voordelen en mogelijkheden voor onderneming.

Wil jij een webshop maken of laten maken? Dan is WordPress is één van de populairste platforms. En dat is natuurlijk niet zomaar. Wat maakt een webshop maken met WordPress nu precies zo de moeite waard en waarom zou je op dit platform moeten vertrouwen? Lees snel verder voor meer handige informatie over een webshop maken WordPress. En over hoe Klubb je daarbij kan helpen!

  • Gespecialiseerd in SEA en SEO
  • Fris en slim design
  • De juiste content
Gratis Quickscan
Of
Neem contact op

“Sluit je aan bij deze succesvolle bedrijven“

Webshop maken Wordpress

De voordelen van een webshop bouwen met WordPress

WordPress is één van de populairste platforms voor mensen die een website of webshop bouwen. Wat maakt dit platform nu zo uniek? Verschillende dingen spelen hierbij een rol. Denk aan de gebruiksvriendelijkheid van sommige thema’s (Flatsome), de integratie van WooCommerce en nog veel meer. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van een webshop maken met dit platform.

Bekijk onze succesverhalen

We vertellen je graag alles over wat we doen maar misschien hoor je dit liever van onze klanten.

Een mooie tijdsbesparing en een website waarmee Saris & Partners in kan spelen op de steeds veranderende markt.

Lees meer

"Door de geautomatiseerde koppeling heeft Klubb een mooie tijdbesparing gerealiseerd. Daarnaast is de website eenvoudig aan te passen waardoor we up to date blijven."

Mark Hover
Saris & Partners

Meer succesverhalen bekijken?

Bekijk meer succesverhalen

1: Een gebruiksvriendelijk ontwerp

Een van de sterkste punten van WordPress als platform voor een webshop bouwen, is het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid ervan. Als je op zoek bent naar een website builder die je de mogelijkheid geeft om in enkele uren tijd een webshop te maken, dan is dit de beste kandidaat. Dankzij een overzichtelijk, duidelijk dashboard dat zelfs de beginner voldoende controle en mogelijkheden biedt, gaat een webshop maken snel én gemakkelijk.

In WordPress zijn alle functies, van het beheren van je pagina’s tot inzicht in je statistieken, duidelijk weergegeven in een kolom links. Hierdoor zie je in één oogopslag alles wat je nodig hebt om je website te ontwerpen, te analyseren en te verbeteren. En dat gebruiksgemak voegt toch wel heel wat toe aan de waarde van WordPress voor een webshop laten maken!

2: Goedkoop je webshop bouwen

Daarbij komt ook nog eens dat je bij WordPress kunt kiezen uit verschillende abonnementen, die eigenlijk allemaal relatief goedkoop zijn. Voor de goedkoopste variant betaal je in het beste geval nog geen 10 euro per maand, wat in vergelijking met de meeste andere website builders heel goedkoop is.

Dit maakt WordPress natuurlijk een goed optie voor zij die nog maar net beginnen met hun bedrijf of webshop, en nog niet zo veel kapitaal beschikbaar hebben voor een webshop maken. Als je later dan toch wat meer extra functies, een complete klantenservice en meer vrijheid wilt bij het ontwikkelen van je website, dan kan je altijd gemakkelijk upgraden. Flexibel én goedkoop je website maken, dat kan dus als je gebruik maakt van WordPress! Zo houd je ook weer geld over voor de verbetering van andere aspecten van je bedrijf. Denk daarbij aan Google Advertising of fotografie.

3: Inzicht in statistieken 

Nog een belangrijk voordeel van een webshop laten maken met WordPress? Je hebt altijd duidelijk inzicht in het aantal bezoekers dat op je website terechtkomt, hoe die bezoekers je website gevonden hebben en zelfs op welk keywords ze hebben gezocht. Meten is weten, zo kom jij erachter welke teksten jouw doelgroep het best naar je website brengen. Een webshop maken WordPress geeft je de kans om meer te weten over de internetgebruikers die geïnteresseerd zijn in jouw soort product en daarvoor bij jou terecht zijn gekomen.

Een webshop laten maken bij online services als WooCommerce geeft je op die manier meer controle, en dat is voor elke bedrijfsleider of zelfstandige een must. Enkel door dat te doen kan je ook waar nodig aanpassingen maken in je marketing of campagnes en zo nog meer succes bereiken!

4: SEO-gericht een webshop opzetten dankzij WooCommerce

Tenslotte is een webshop maken WordPress de beste manier om ervoor te zorgen dat je winkel ook daadwerkelijk vindbaar is voor internetgebruikers. Dankzij een efficiënt SEO-systeem, dat onder begeleiding van WooCommerce nog doeltreffender is, is elke pagina van je webshop geoptimaliseerd en dus gemakkelijk vindbaar op zoekmachines als Google.

Het belang van SEO, of Search Engine Optimization, bij een webshop bouwen is groot aangezien het deze factor is die ervoor zorgt dat je webshop vindbaar is. En dat betekent dus ook dat je meer bezoekers en potentiële klanten bereikt.

Waarom je kan vertrouwen op een WooCommerce webshop

Een webshop maken WordPress is kortom een slimme keuze als je voor een relatief lage prijs goede kwaliteit wilt. Dankzij een goed ontwikkeld systeem is een webshop laten bouwen met WordPress efficiënt, overzichtelijk én dus veel doeltreffender dan bij een groot aantal andere website builders. Vertrouw je daarbij op een professionele service als WooCommerce voor je website laten maken, dan geniet je van extra interessante voordelen: nog méér inzicht in je webshop, een uitstekende klantenservice die je nog meer controle geeft en een antwoord op al je vragen die bij een website laten bouwen komen kijken. Heb je nog vragen over WordPress, webshops, websites of online marketing? Stel ze ons gerust, wij staan namelijk altijd voor je klaar! Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Gratis Quickscan
Of
Neem contact op