Website laten maken Brabant

Op zoek naar een online marketingbureau in Brabant om je website te laten maken? Dan ben je bij Klubb aan het goede adres. Een functionele, mooie website tilt het succes van je bedrijf op zoveel verschillende manier een niveau hoger. De aanpak van een professionele digital agency is hiervoor echter een must, want alleen zo krijg je een website of webshop die echt aantrekt.

Wil je graag meer weten over het laten maken van een website en hoe ons online marketingbureau in Brabant je helpt met web development? Lees verder en je ontdekt waar we voor staan en waarom wat we doen ons onderscheidt van onze concurrentie!

Plan een call

Bekijk ons werk

We zijn trots op onze klanten, mooie merken waar we keihard mee werken om online het beste resultaat te behalen.

De Vouwwagenspecialist

Complete online strategie incl. maatwerk

Swim Essentials

Webshop development & Google Ads advertentietraject

Washin7

Maatwerk webshop voor automatisch gegenereerde vouchers

HappyBed

Google Ads advertentietraject

La Machine

Google Ads advertentietraject

Twinkels

Google Ads advertentietraject

De Koetsier

Social advertentietraject

Costa Colijn

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

BackOfficer

Google Ads, Meta & Bing advertentietraject

Duurzaam Plus

Web oplossing gericht op conversie

Cheminée

Conversiegerichte weboplossing & advertentietraject

Climotec

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wasserij Boumans

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wood & Work

Google Ads advertentietraject

Saris & Partners

Complete online strategie incl. maatwerk

The June Benissa

Google Ads advertentietraject

Ledscherm Media

Web oplossing & Google Ads advertentietraject

DeliveryBike

Conversiegerichte landingspagina & advertentietraject

JJM Personeel

Complete online strategie

Meesman Dakdekkers

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

Diks Process Support

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Klubb in Brabant: ROI staat altijd voorop

Het eerste waar jij als ondernemer aan denkt, is wat je terug kunt krijgen voor wat je investeert. Een hoge ROI of return on investment is het uiteindelijke doel van elke onderneming, dus waarom zou dat anders zijn als het gaat om je website?

Wanneer je een website laat maken in Brabant door een digital agency, komen daar natuurlijk kosten bij kijken. Aan de andere kant draagt je online visitekaartje ook bij aan het succes van je onderneming – waardoor je er op de lange termijn veel voor in de plaats krijgt.

De ROI op deze investering uit zich in verschillende manieren:

 • Dankzij een goed functionerende website ervaar je een hoger conversiepercentage.
 • Het gebruik van de juiste SEO- en SEA-technieken garandeert dat je je doelgroep bereikt.
 • Een professionele en creatieve website of webshop geeft een goede eerste indruk, waardoor bezoekers meer geneigd zijn vaste klanten te worden.
 • Dankzij een betrouwbaar platform betaal je minder voor online marketing, waaronder Google advertising en social media advertising

Allemaal resultaten waar jouw online marketingbureau in Brabant voor zorgt. Neem dus gerust contact op en we bespreken je project!

Waarom moet je je website laten maken door een digital agency?

Een digital agency neemt het hele proces van website creation nog een stapje verder dan een gewoon marketing bureau en houdt rekening met de steeds veranderende technologische maatschappij. Bij Klubb, ons online marketingbureau in Brabant, hanteren we daarom een aantal kernwaarden:

1. Responsiveness is van deze tijd

Websites en webshops moeten tegenwoordig vooral responsive en adapative zijn. Dat betekent in essentie dat ze gemakkelijk te gebruiken en goed leesbaar zijn op eender welk soort apparaat:

 • Smartphones
 • Tablets
 • Desktop computers
 • Laptops

Ook de laadsnelheid van de webpagina’s speelt hierbij een rol, want die heeft een grote invloed op de gebruiksvriendelijkheid van de site.

2. SEO en SEA voor een betere vindbaarheid

SEO en SEA zijn de basis van een goede vindbaarheid voor je website of webshop. Mits de juiste strategie en het op natuurlijke wijze verwerken van relevante zoekwoorden in je content bereik je gemakkelijker de doelgroep, omdat je hoger scoort in zoekmachines als Google.

SEA of search engine advertising heeft dan weer te maken met de reclame die je voert voor je bedrijf, project of merk. Ook dit steunt op een goede marketingstrategie en om die te ontwikkelen zijn we eveneens de aangewezen specialist in Brabant. Laat het gerust over aan ons dynamisch online marketingbureau, want wij zetten in op online campagnes, maar ook social media advertising en alle andere kanalen. Het resultaat is meer online verkeer naar je website en dus meer potentiële klanten!

3. Solide web development

De kern van de online identiteit van je bedrijf is natuurlijk de website zelf, dus het spreekt voor zich dat een betrouwbaar digital agency daarin investeert. Webdesign omvat alles wat te maken heeft met je website laten maken: grafische elementen, lettertypes, de geschreven content, enzovoort. Ons marketingteam is er als de beste in en geeft jouw idee of visie prachtig weer, ook online. Nog een voordeel? We staan nooit stil in Brabant en gaan altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten, technologische innovaties en vernieuwende technieken om jouw website of webshop snelheid te geven.

4. Leadgen van de hoogste plank

Zodra bezoekers op je website terechtkomen, is het natuurlijk belangrijk dat ze overtuigd worden van je meerwaarde. Het aantal leads dat je genereert, hangt voor een groot stuk af van:

 • De laadsnelheid van je website
 • De aanwezigheid van een call-to-action
 • Buttons, zoals een contactknop

Aan de andere kant is minder vaak meer: hoe minder stappen een bezoeker moet doorlopen om contact op te nemen of een offerte aan te vragen, hoe groter de kans dat hij of zij dat daadwerkelijk doet. Bij Klubb in Brabant, jouw professioneel marketingbureau, gaan we voor de ideale balans tussen diepgang en eenvoud!

Welk soort web development doet jouw online marketingbureau in Brabant?

Onze digital agency helpt je bij verschillende soorten web development:

 1. Websites bouwen met een hoge conversie rate en een hoog rendement
 2. Gebruiksvriendelijke webshops die bezoekers veranderen in klanten
 3. Landingspagina’s die echt bijdragen aan meer leads
 4. Creatieve content om de sterke punten van je bedrijf in de verf te zetten

De keuzes die we maken, hangen natuurlijk vooral af van jouw (soort) bedrijf en persoonlijke voorkeuren. Tijdens een intakegesprek houden we rekening met je wensen, budget en visie, zodat je snel een compleet functionele en prachtige website hebt staan – die nog eens winst oplevert ook.

Een website laten maken in Brabant? Klubb doet het voor je!

Klubb is een dynamisch, modern en vooruitstrevend online marketingbureau dat je maar al te graag helpt bij het maken van je website of webshop – wat je er ook van verwacht. Neem snel contact met ons op in Brabant of plan een call voor een eerste gesprek!

Plan een call