Website ontwikkelen Boxtel

Het eerste wat een goed online marketingbureau voor je doet, is het ontwikkelen van een website. Daar zijn natuurlijk verschillende redenen voor en de belangrijkste is misschien wel dat je dankzij een website veel gemakkelijker vindbaar bent op het internet.

Ben je zelf ondernemer en wil je je bedrijf op de kaart zetten? Vertrouw dan op de aanpak van ons online marketingbureau in Boxtel. Zo beschik je in geen tijd over een online visitekaartje dat bezoekers aantrekt en die aandacht ook vasthoudt.

Waarom zou je voor het ontwikkelen van je website in Boxtel bij Klubb moeten zijn? Eenvoudig: ons team gedreven specialisten beschikken over alle nodige knowhow en een passie voor websites. Daarbij leven ze zich helemaal in het verhaal van je bedrijf in, met een authentieke, interactieve en visueel aantrekkelijke website als resultaat.

Meer weten over het ontwikkelen van een website in Boxtel bij ons online marketingbureau? Lees dan snel verder!

Plan een call

Bekijk ons werk

We zijn trots op onze klanten, mooie merken waar we keihard mee werken om online het beste resultaat te behalen.

De Vouwwagenspecialist

Complete online strategie incl. maatwerk

Swim Essentials

Webshop development & Google Ads advertentietraject

Washin7

Maatwerk webshop voor automatisch gegenereerde vouchers

HappyBed

Google Ads advertentietraject

La Machine

Google Ads advertentietraject

Twinkels

Google Ads advertentietraject

De Koetsier

Social advertentietraject

Costa Colijn

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

BackOfficer

Google Ads, Meta & Bing advertentietraject

Duurzaam Plus

Web oplossing gericht op conversie

Cheminée

Conversiegerichte weboplossing & advertentietraject

Climotec

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wasserij Boumans

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wood & Work

Google Ads advertentietraject

Saris & Partners

Complete online strategie incl. maatwerk

The June Benissa

Google Ads advertentietraject

Ledscherm Media

Web oplossing & Google Ads advertentietraject

DeliveryBike

Conversiegerichte landingspagina & advertentietraject

JJM Personeel

Complete online strategie

Meesman Dakdekkers

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

Diks Process Support

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wat houdt het ontwikkelen van een website in?

Web development is een overkoepelende term voor alles wat te maken heeft met het bouwen, onderhouden en beheren van een website of webshop. Klubb houdt bij het opzetten van zo’n website natuurlijk vooral rekening met jouw wensen, maar die komen op verschillende manieren tot uiting.

Web development omvat bijvoorbeeld:

 • Graphic design: Jouw marketingbureau integreert de huisstijl van jouw onderneming in je website, rekening houdend met de gewenste kleuren, ontwerpen, enzovoort.
 • Testing: Een goed marketingbureau test websites om te controleren of ze daadwerkelijk gebruiksvriendelijk en functioneel zijn.
 • Programmatie: Als ervaren online marketingbureau is Klubb bedreven in HTML, maar ook plug-ins, API’s en veel andere technologieën.
 • SEO en SEA: Het opstellen van SEO-vriendelijke content met de nodige zoekwoorden en goede advertentiecampagnes zijn onmisbaar voor een succesvolle en goed vindbare website. Ook Google advertising en social advertising horen hierbij!
 • Web maintenance: Na het ontwikkelen van je website en de lancering blijft jouw online marketingbureau in Boxtel updates en verbeteringen doorvoeren. Zo blijft je website mee met de tijd.

Web development is een breed takenpakket, maar dankzij een digital agency als Klubb hoef jij je daar geen zorgen over te maken in Boxtel. Meer weten over onze mogelijkheden op het vlak van websiteontwikkeling en adverteren op social media of Google? Neem dan gerust contact met ons op!

Een website ontwikkelen in Boxtel? Hiermee moet je rekening houden

Of je nu het ontwikkelen van je website uitbesteedt aan een professionele digital agency in Boxtel of alles zelf doet, het is belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt. Laat ons wel eerlijk zijn: het is misschien slimmer om dit werk aan een gespecialiseerd marketingbureau over te laten, want zo heb je meer tijd over voor je core business.

Hier vind je een overzicht van de belangrijkste factoren bij het ontwikkelen van een website of webshop:

1. Gebruiksvriendelijkheid is een must

Een website die gebruiksvriendelijk is, houdt de aandacht van geïnteresseerde bezoekers vast. De basiselementen hiervoor zijn UI en UX. Ook responsiveness is van belang, want dit garandeert dat je website of webshop goed bruikbaar en leesbaar is op alle mogelijke apparaten.

2. Het doelpubliek is koning

Zowel het design als de functies van een website hangen af van de doelgroep die je wilt aanspreken. Het marketingteam van Klubb in Boxtel weet precies wat jouw website of webshop nodig heeft om de juiste mensen aan te trekken en ze te behouden. De focus ligt hierbij vooral op het ontwikkelen van de juiste strategie.

3. Goed webdesign trekt aan

Het visuele karakter van je website is dan weer afhankelijk van het doel van je professionele activiteiten. De juiste huisstijl kan de website van een bedrijf met een goede service of product aantrekkelijker maken, wat hoe dan ook bijdraagt aan het succes. Het gebruik van de juiste elementen speelt hierbij een grote rol:

 • Kleuren
 • Afbeeldingen
 • Video’s
 • Lettertypes

Jouw online marketingbureau in Boxtel weet wat er nodig is voor jouw website of webshop en zorgt zo voor een online visitekaartje dat perfect bij je bedrijf past.

Geen website zonder creatieve content

De eerste indruk van een website wordt vooral bepaald door de visuele elementen, waaronder de gebruikte afbeeldingen en kleuren. Zodra een bezoeker op je website of webshop blijft, is het echter heel belangrijk dat die interesse behouden wordt – en dat kan alleen met de juiste content, gecreëerd door een ervaren marketingbureau in Boxtel.

Web content dient in feite verschillende doelen:

 1. De boodschap van je product, dienst of merk in de verf zetten en naar buiten brengen. Het geven van correcte en duidelijke informatie staat hierbij centraal.
 2. Aanzetten tot actie, zoals het maken van een afspraak of een aankoop doen. Ook inschrijvingen in een nieuwsbrief of aanmelden voor een abonnement zijn goede voorbeelden. De basis? Een goede call-to-action!
 3. De vindbaarheid van je website verhogen. Hiervoor is SEO (search engine optimization) belangrijk, want dankzij de juiste SEO-tools bevat je content de nodige zoekwoorden om goed te scoren op zoekmachines als Google.

Vertrouw op een online marketingbureau in Boxtel voor het ontwikkelen van je website

Ben je nog op zoek naar een online marketingbureau in Boxtel voor het ontwikkelen van je website? Klubb staat voor je klaar, met web development van de hoogste plank. Naast web development en webdesign nemen wij ook online marketing op ons, van Google advertising tot social advertising. Altijd met een vernieuwende kijk op de zaken en een oprechte interesse in jouw bedrijf of merk. Neem contact op of maak een afspraak bij Klubb in Boxtel!

Plan een call