WordPress website Boxtel

Een goed uitgedachte en ontwikkelde WordPress website kan alleen maar bijdragen aan het succes van je onderneming. Nog op zoek naar een digital agency om je bestaande WordPress website in een nieuw jasje te steken of gewoon een compleet nieuwe website of webshop te laten ontwikkelen? Dan ben je bij Klubb in Boxtel alvast aan het goede adres. Lees verder en je komt er snel achter waarom ons online marketingbureau de aangewezen specialist is voor het bouwen van een website met WordPress!

Plan een call

Bekijk ons werk

We zijn trots op onze klanten, mooie merken waar we keihard mee werken om online het beste resultaat te behalen.

De Vouwwagenspecialist

Complete online strategie incl. maatwerk

Swim Essentials

Webshop development & Google Ads advertentietraject

Washin7

Maatwerk webshop voor automatisch gegenereerde vouchers

HappyBed

Google Ads advertentietraject

La Machine

Google Ads advertentietraject

Twinkels

Google Ads advertentietraject

De Koetsier

Social advertentietraject

Costa Colijn

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

BackOfficer

Google Ads, Meta & Bing advertentietraject

Duurzaam Plus

Web oplossing gericht op conversie

Cheminée

Conversiegerichte weboplossing & advertentietraject

Climotec

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wasserij Boumans

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wood & Work

Google Ads advertentietraject

Saris & Partners

Complete online strategie incl. maatwerk

The June Benissa

Google Ads advertentietraject

Ledscherm Media

Web oplossing & Google Ads advertentietraject

DeliveryBike

Conversiegerichte landingspagina & advertentietraject

JJM Personeel

Complete online strategie

Meesman Dakdekkers

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

Diks Process Support

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wat is WordPress?

Voor we dieper kunnen ingaan op de voordelen van een online marketingbureau in Boxtel voor het opbouwen van een WordPress website, vertellen we eerst wat meer over WordPress zelf. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en onderscheidde zich meteen in de wereld van webdesign, dankzij een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem voor het beheren van websites en webshops.

Het resultaat van deze reputatie is dat WordPress zelfs nu nog het meest gebruikte zogenaamde CMS-systeem is ter wereld. Een CMS-systeem of Content Management System is een soort software waarmee men gemakkelijk websites kan bouwen en beheren. Zonder dat je daarvoor veel technische knowhow nodig hebt.

Als je beseft dat heel wat grote Nederlandse bedrijven, van Hema tot ING, met WordPress websites werken, wordt meteen duidelijk dat het programma niets te wensen over laat. Ook jouw online marketingbureau in Boxtel, Klubb, zweert bij de kwaliteit van dit CMS-systeem en gebruikt WordPress dan ook voor kwalitatieve web development!

De belangrijkste troeven van een WordPress website

Dat WordPress een goede keuze is als je een CMS-systeem zoekt, is zeker, maar wat kan je nu precies verwachten van dit programma? We zouden geen betrouwbare digital agency zijn als we niet meer zouden vertellen over de belangrijkste voordelen van WordPress:

1. Een voordelige WordPress website

Vergeleken met de meeste andere CMS-systemen is WordPress relatief goedkoop. Dit vertaalt zich voor jou in een veel lagere maandelijkse kostprijs voor het opzetten van je website of webshop – en welke ondernemer wil dat nu niet?

2. Gebruiksgemak is goud waard

Gebruiksvriendelijkheid is waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren om op te letten als je een CMS-systeem zoekt. WordPress spant op dit vlak alvast de kroon, want je hebt er helemaal geen technische kennis voor nodig. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er geen marketingbureau in Boxtel voor moet inschakelen, want dankzij de aanpak van een gespecialiseerde digital agency gaat het nog sneller.

3. WordPress websites zijn veilig en snel

Ondanks hun eenvoud zijn websites van WordPress heel goed beveiligd tegen spam en virussen. Daarbij is een dergelijke website optimaal voor integratie met social media en SEO, waardoor adverteren op sociale media en Google advertising een stuk gemakkelijker gaat. Reken daarbij dat de laadtijd van WordPress pagina’s heel kort is en een hoge positie in zoekmachines als Google is zo goed als gegarandeerd.

4. Talloze plug-ins voor elke toepassing

WordPress is een must voor wie niet alleen een goed functionerende, maar ook een gemakkelijk aan te passen website wil laten bouwen. Dit programma beschikt immers over alle nodige plug-ins om zowat elke functionaliteit op je website tot in de kleinste details aan te passen. Vaak helemaal gratis. Voeg daar de talloze professionele web development tools aan toe die jouw marketingbureau in Boxtel gebruikt en het plaatje is compleet.

5. De beste prijs-kwaliteitverhouding

Van alle CMS-systemen is WordPress waarschijnlijk de beste keuze als je op zoek bent naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De belangrijkste reden hiervoor? Het is een zogenaamd ‘open-source’ CMS-systeem. Dit betekent dat de software bruikbaar is door verschillende hostingpartijen, zoals Klubb. Het gevolg daarvan is een lagere prijs voor een website die ook op eigen servers gebouwd en beheerd kan worden.

Klubb haalt méér uit jouw WordPress website in Boxtel

Een online marketingbureau in Boxtel neemt alle zorgen van je weg en bouwt, beheert en onderhoudt jouw WordPress website zoals het hoort. Bij Klubb hechten we trouwens ook veel belang aan transparante communicatie, of het nu gaat om marketing, zoals social advertising en adverteren op Google, het verzamelen van de relevante data voor je website of het bouwen van een nieuwe webshop.

Maatwerk is nog een belangrijke troef van onze digital agency in Boxtel, want alleen met een aangepaste oplossing kunnen we jouw merk, huisstijl en bedrijf echt tot zijn recht doen komen. De juiste plug-ins, API’s en andere elementen zijn daarvoor trouwens al even onmisbaar.

Is de basis van je WordPress website gelegd? Dan houdt ons takenpakket in Boxtel nog niet op, want we duwen je nog verder de hoogte in dankzij de juiste marketingstrategie, om je website vindbaar te maken, en professioneel websitebeheer. Zo bereikt je onderneming ongekende hoogtes, dankzij een online marketingbureau in Boxtel dat met beide voeten op de grond staat.

Jouw marketingbureau in Boxtel zorgt voor een ongeëvenaarde WordPress website

WordPress is een toonaangevende partij in het domein van webdesign en juist daarom een onmisbare tool voor bedrijven die echt iets willen bereiken met hun website of webshop. Als digital agency met een oog voor innovatie en een creatief team in Boxtel halen we alles uit jouw idee of bedrijf, in welke sector je ook actief bent.

Niet tevreden met een standaardwebsite, maar ben je op zoek naar een online marketingbureau dat écht investeert in een WordPress website of webshop van kwaliteit? Contacteer ons bij Klubb in Boxtel of maak direct een afspraak voor een eerste intakegesprek!

Plan een call