WordPress website Brabant

Kiezen voor een WordPress website staat zo’n beetje gelijk als kiezen voor een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en moderne online oplossing die alleen maar winst kan opleveren voor je bedrijf.

Ook bij Klubb, ons online marketingbureau in Brabant, geloven we in de meerwaarde van WordPress – en we helpen je dan ook graag met professioneel web development en de beste marketing. Zo beschik je in geen tijd over een onvergetelijk online visitekaartje dat je bezoekers betovert. Lees verder als je meer wilt weten over WordPress en de mogelijkheden bij Klubb, onze digital agency in Brabant!

Plan een call

Bekijk ons werk

We zijn trots op onze klanten, mooie merken waar we keihard mee werken om online het beste resultaat te behalen.

De Vouwwagenspecialist

Complete online strategie incl. maatwerk

Swim Essentials

Webshop development & Google Ads advertentietraject

Washin7

Maatwerk webshop voor automatisch gegenereerde vouchers

HappyBed

Google Ads advertentietraject

La Machine

Google Ads advertentietraject

Twinkels

Google Ads advertentietraject

De Koetsier

Social advertentietraject

Costa Colijn

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

BackOfficer

Google Ads, Meta & Bing advertentietraject

Duurzaam Plus

Web oplossing gericht op conversie

Cheminée

Conversiegerichte weboplossing & advertentietraject

Climotec

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wasserij Boumans

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

Wood & Work

Google Ads advertentietraject

Saris & Partners

Complete online strategie incl. maatwerk

The June Benissa

Google Ads advertentietraject

Ledscherm Media

Web oplossing & Google Ads advertentietraject

DeliveryBike

Conversiegerichte landingspagina & advertentietraject

JJM Personeel

Complete online strategie

Meesman Dakdekkers

Web oplossing gericht op conversie & advertentietraject

Diks Process Support

Conversiegerichte web oplossing & advertentietraject

WordPress, hét CMS-systeem voor jouw website

WordPress is een van de grootste en bekendste CMS-systemen ter wereld. CMS staat voor ‘Content Management System’ en is een term die betrekking heeft op platforms die bedoeld zijn om content online te zetten en de vindbaarheid van bedrijven te vergroten. Het kan dan gaan om:

  • Websites
  • Webshops
  • Landingspagina’s

De CMS WordPress bestaat al sinds 2003 en was een voorloper op het vlak van webdesign en technologie. Vooral de gebruiksvriendelijkheid en lage prijs van dit systeem dragen bij aan zijn populariteit, toen, maar ook nu nog. Geïnteresseerd in een website gebouwd met deze uitstekende software? Bij jouw digital agency, Klubb, in Brabant helpen we je om er alles uit te halen. Veel grote Nederlandse bedrijven maken er al gebruik van, dus waarom zou jij dat niet doen? Laat deze kans niet lopen en ga voor een website van WordPress!

Klubb in Brabant maakt jouw WordPress website onvergetelijk

Ons online marketingbureau in Brabant is thuis in alles wat met webdesign te maken heeft. We beschikken dan ook over alle nodige tools, vaardigheden en kennis om jouw WordPress website anders te maken dan alle andere. We houden ons bijvoorbeeld bezig met:

  • Webdesign, of het opbouwen van (de visuele elementen van) je website zelf
  • Content creation, zodat je website er niet alleen goed uitziet maar ook een meerwaarde biedt in de vorm van nuttige informatie
  • Online marketing, waaronder social advertising en adverteren op Google, om de juiste doelgroep te bereiken
  • Data collection, zodat je altijd zicht hebt op de prestaties van je website of webshop en we samen de nodige aanpassingen kunnen doen

Bepaalde tools zijn onmisbaar om jouw WordPress website tot in de kleinste details af te werken. Denk maar aan plug-ins, waarmee je talloze extra functies ter beschikking krijgt. Ook API’s en interactieve elementen op de website (zoals contact buttons) horen erbij en vergroten de kans dat nieuwsgierige bezoekers blijven plakken.

Wat maakt het nog beter? Ons marketingbureau en digital agency in Brabant blijft zijn tanden in jouw project zetten en gaat zelfs na het bouwen van je WordPress website actief op zoek naar mogelijke verbeteringen, updates, innovatieve marketingtechnieken en meer. Zo blijft je bedrijf mee met de tijd en getuigt jouw website daar ook van.

De belangrijkste troeven van een WordPress website

Zoals we al hebben gezegd, is WordPress een CMS (content management system), maar het is niet lang het enige. Toch zijn er een aantal redenen om juist deze software te kiezen boven alle andere:

  1. WordPress is heel gebruiksvriendelijk. Om een website te bouwen met WordPress heb je weinig technische kennis of programmeervaardigheden nodig en dat maakt het een toegankelijke oplossing voor wie twee digitale linkerhanden heeft. Natuurlijk heb je wel een team bedreven webdesign specialisten en marketingprofessionals nodig om je WordPress website écht de moeite waard te maken!
  2. WordPress is relatief goedkoop. Vergeleken met de meeste andere CMS-systemen is WordPress heel voordelig, waardoor de maandelijkse kosten voor het bouwen en onderhouden van een website of webshop een stuk lager liggen. Dit is voor een deel te danken aan het feit dat WordPress een zogenaamde ‘open-source’ CMS is, wat betekent dat het door verschillende hostingpartijen gebruikt kan worden (zoals Klubb) en dat we websites op onze eigen servers kunnen opslaan.
  3. WordPress is snel en veilig. Een website of webshop gebouwd met WordPress is goed bestand tegen aanvallen van virussen en spam. Daarbij zijn er talloze integraties mogelijk met SEO en sociale media, waardoor ook Google advertising en adverteren op social media geen uitdaging zijn. De kers op de taart: pagina’s gebouwd met WordPress staan bekend om hun laadsnelheid en dat wil je natuurlijk!

Het lijstje kan zo nog even doorgaan, want WordPress heeft heel wat in de aanbieding. Een ander belangrijk voordeel is dat er ongelofelijk veel plug-ins mogelijk zijn voor WordPress, waardoor je je website of webshop veel bijkomende functies kunt geven, afhankelijk van je voorkeuren en type website. Heel vaak betaal je daar ook nog eens niets voor. Een betrouwbaar marketingbureau in Brabant, zoals Klubb, weet precies welke functies nodig zijn voor jouw niche en bedrijf!

Ontdek het wonder van een WordPress website, in Brabant

Wie mee is met de ontwikkelingen op het gebied van webdesign, beseft dat WordPress een van de beste CMS-systemen is van deze tijd. Of je nu een interactieve website, een moderne webshop of een aantrekkelijke landing page wilt opzetten – WordPress is je beste vriend. En Klubb ook, want we halen alles uit de kast bij het opbouwen, optimaliseren en onderhouden van je WordPress website. Neem dus snel contact met ons op in Brabant als je vragen hebt of meer wilt weten. Je kunt ook online een afspraak maken met onze digital agency, dan gaan we samen meteen van start met je project!

Plan een call