Klubb heeft gezorgd voor een mooie tijdsbesparing nu ons aanbod automatisch wordt ingeladen in onze website.

Mark Hover – Saris & Partners

Saris & Partners Makelaars is een bedrijfsmakelaar gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Voor ondernemingen van 1 tot 1000 werknemers is Saris & Partners dé perfecte partij. Saris & Partners zoekt altijd de beste oplossing en proberen deze mogelijk te maken. Alleen kwaliteit telt.

Website Google Advertising Microsoft Advertising

Uitgangspositie

De website van Saris & Partners voldeed niet aan de wensen. Het personeel van Saris & Partners was te beperkt in mogelijkheden en het doen van aanpassingen was lastig. Ook qua snelheid, functionaliteiten en in mogelijkheden tot SEO optimalisaties kwam de website te kort.

Aan ons de uitdaging om een website te bouwen die wel aan deze mogelijkheden kon voldoen. Daarnaast was er nog een andere wens. Een koppeling met het systeem waarin Saris & Partners al het bedrijfsaanbod heeft staan. Een koppeling tussen dit systeem en de website zou een mooie tijdsbesparing betekenen.

Wat we hebben gedaan

We zijn begonnen met vooronderzoek waarin we hebben uitgezocht of het mogelijk is om het CRM systeem van Saris & Partners te koppelen met de website. Gezien het bouwen van koppelingen niet tot onze specialismen behoort zijn we voor dit deel van het project opzoek gegaan naar een geschikte partner. In samenwerking met deze partner hebben we de nieuwe website van Saris & Partners gerealiseerd. Geheel met koppeling dus. 

Na de livegang van de nieuwe website was het zaak om de online advertentie strategie aan te passen aan de nieuwe website structuur. Dit door meer focus te leggen op het generen van nieuw aanbod waar voorheen de focus lag op het verhuren en verkopen van bestaand aanbod.

Daarnaast hebben we voor deze klant meer inzicht gegeven in de data door middel van een nieuwe Google Tag Manager implementatie en het opnieuw instellen van alle metingen en conversiedoelen. Ook is voor Saris & Partners een Google AdCalls implementatie gedaan. Door onze maandelijkse rapportage heeft Saris & Partners nu beter inzicht in het rendement van de website en Google Ads campagnes.

Plan een call