WooCommerce webshop laten maken

Woocommerce is binnen korte tijd een enorm succes geworden. In feite was Woocommerce aanvankelijk niet veel meer dan een winkelomgeving die je in WordPress kon implementeren voor webshops maken. Tegenwoordig is het een van de beste opties om webshops te bouwen. Wil je een Woocommerce webshop laten maken, dan is het goed om te weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn. Waarom kies je eigenlijk voor Woocommerce en is een website laten maken wel de beste optie voor jou?

 • Converterende webshop
 • Slim en fris design
 • Veel relevante bezoekers door SEO
Gratis Quickscan
Of
Neem contact op

“Sluit je aan bij deze succesvolle bedrijven“

Woocommerce webshop laten maken

Website laten maken kosten: is het wel zo interessant?

Er zijn veel bureaus die voor een website laten maken kosten rekenen waar je (terecht) van schrikt. Ja, uiteraard begrijpen we allemaal dat er tijd ingestoken moet worden, maar duizenden euro’s voor simpele webshops maken is niet iets dat je lachend neer wilt tellen. Gelukkig hoeft dat niet, bij Klubb vind je altijd eerlijke prijzen, zodat de website laten maken kosten altijd meevallen. Benieuwd naar de grootste voordelen van het laten maken van een webshop met Woocommerce? Lees dan snel verder.

Maar waarom laat je eigenlijk een webshop bouwen door een expert? We hebben een aantal redenen op een rijtje gezet voor je, die van toepassing kunnen zijn op jouw situatie:

 • Je hebt zelf weinig tijd om aan de slag te gaan met het maken van een webshop
 • Je hebt weinig of geen kennis van WordPress of Woocommerce
 • Het andere werk zorgt ervoor dat je nooit de webshop optimaal kunt onderhouden
 • Je wilt graag dat de webshop direct werkend live gezet kunt worden zodat je inkomsten kunt genereren
 • Webshops bouwen is absoluut niet een van je interesses
 • Specifieke wensen (zoals bepaalde betaalopties, gekoppelde plug-ins of een bijzonder breed productaanbod) zorgen ervoor dat je direct een expert nodig hebt

Webshops maken kost veel tijd en vergt een bepaalde mate van kennis. Wil je zeker weten dat alles direct goed geregeld is en makkelijk onderhouden kan worden? Dan laat je een webshop maken door een professional. Op die manier weet je daarnaast zeker dat je binnen korte tijd kunt starten. En hoe eerder je kunt starten, hoe eerder je producten kunt verkopen en je webshop kunt laten groeien zodat jij je droom waar kunt maken. Ook voorkom je hiermee storende, kleine foutjes die ervoor zorgen dat de webshop niet goed functioneert. Vaak zijn dit de foutjes die je klanten kosten, plus een flinke bak met tijd om de fout te vinden en te herstellen.

Concreet betekent dit dat een webshop laten bouwen het proces versnelt, zorgt voor een betere webwinkel én zorgt dat je sneller geld kunt verdienen met je eigen online winkel. Daarnaast bespaart het je flink wat stress en grijze haren wanneer je niet zo handig bent met HTML-codes, WordPress en andere online programma’s en plug-ins.

Waarom een Woocommerce webshop laten maken?

Een webshop maken met Woocommerce is populair en daar zijn een aantal redenen voor. Ten eerste de koppeling met WordPress. Heb je al een website gemaakt in WordPress, dan kun je met één klik op de knop over naar een webshop wanneer je kiest voor Woocommerce. Ook zijn de kosten relatief laag in vergelijking met andere programma’s, terwijl je wel eindeloos producten toe kunt voegen wanneer je kiest voor een webshop maken met Woocommerce.

Webshop maken; een aantal belangrijke voordelen van Woocommerce

 • Er zijn veel plug-ins (zowel gratis als premium) om het makkelijker te maken, waaronder betaalopties zoals Amazon Pay en Klarna die steeds populairder worden
 • Het beheren van een Woocommerce webshop kun je zelf; het is eenvoudig en intuïtief
 • Woocommerce is ongelooflijk schaalbaar; je kunt eindeloos uitbreiden
 • In combinatie met WordPress heb je alles om een volwaardige webshop op te bouwen, inclusief blogs en tal van pagina’s die je kunt vullen
 • Woocommerce is zo groot dat het de komende jaren zeker verder ontwikkeld wordt
 • Je kunt je Woocommerce webshop makkelijk koppelen met een boekhoudingsprogramma en magazijnbeheersystemen om het jezelf nog makkelijker te maken

Hoe zit het met de nadelen van webshops laten maken met Woocommerce?

Er zijn een aantal nadelen aan Woocommerce webshops bouwen, zoals de focus op Amerika waardoor updates en belangrijke, wettelijk verplichte teksten ontbreken. Ook kan het lastig zijn om de juiste plug-ins te vinden voor het gebruik op een Nederlandstalige webshop. Kies je echter voor ons, dan vallen al die nadelen weg; wij weten precies waar we moeten zoeken en hebben altijd wat jij nodig hebt. En hebben we het niet, dan gaan we graag voor je op zoek.

Een webshop laten maken door ons; dat loont!

Webshops maken zit in ons bloed. Bij ons kun je niet alleen webshops laten maken, we kunnen alle andere facetten ook van je overnemen wanneer je dat wilt uitbesteden. Je kunt denken aan alle SEO (teksten laten schrijven, zoekmachine optimalisatie op de website en responsief webdesign). Ook regelen we de fotografie en SEA (advertenties in Google) voor onze klanten, zodat zij nergens omkijken naar hebben wanneer zij webshops bouwen, uitbreiden en onderhouden aan ons uitbesteden. Concreet betekent dit dat je bij ons altijd kunt vinden wat je zoekt. Ongeacht of dit het opzetten is van de basis voor je webshop, of juist een kant-en-klare webshop waarbij de SEO al geregeld is en waarbij de eerste bezoekers al binnenkomen op het moment dat jij akkoord geeft om de webshop live te zetten zodat je kunt beginnen met geld verdienen. Als jong, fris en dynamisch bedrijf kijken we graag samen met jou naar wat jij eigenlijk écht nodig hebt. Met onze transparante manier van werken weet je daarnaast altijd precies wat we doen en betaal je nooit te veel. Wil je bij een website laten maken kosten laag houden en toch kunnen rekenen op optimale kwaliteit én goede service? Dan kies je voor Klubb.

Vraag een adviesgesprek aan om een Woocommerce webshop te laten maken

Wil jij een Woocommerce webshop laten maken en mogen wij je vertellen wat wij voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens naar ons portfolio of neem direct contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen door kunnen nemen rond webshops bouwen voor jouw merk. Uiteraard kun je altijd rekenen op een vrijblijvend adviesgesprek voor een webshop aanvragen; je zit nergens aan vast en wij helpen je écht graag persoonlijk verder.

Gratis Quickscan
Of
Neem contact op